Warning: A non-numeric value encountered in /home/chuv/centrduma.org.ua/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Select Page

Згідно з графіком начальник ГУНП в Харківській області генерал поліції третього рангу Олег Бех відвідав Чугуївський та Печенізький відділи поліції, поспілкувався із місцевими мешканцями та особовим складом територіальних підрозділів.

Громадяни звернулися до Олега Беха з різними проблемними питаннями. Начальник обласного главку уважно вислухав усіх відвідувачів та запевнив, що в найкоротший термін за усіма зверненнями будуть зібрані необхідні відомості і прийняті законні рішення.

Як підкреслив Олександр Бех, саме рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності діяльності поліції. Тому налагодження взаємодії й співпраці поліції з громадськістю, місцевими громадами є надважливим елементом роботи підрозділів Національної поліції.

Із населенням райцентру також поспілкувався правозахисник Юрій Чумак. Він поінформував громадян про процес розбудови на Чугуївщині суспільної платформи «Поліція та громада – співпраця, направлена на результат», спрямованої на запровадження стандартів «community policing».

ГУНП в Харківській області