Warning: A non-numeric value encountered in /home/chuv/centrduma.org.ua/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Select Page

4 інформаційно-просвітницькі зустрічі з даної тематики були проведені в серпні для працівників Управління патрульної поліції в Харківській області.

Тренерами виступили голова Харківського обласного осередку Асоціації УМДПЛ, президент Центру правових та політичних досліджень «ДУМА» Юрій Чумак і керівниця ініціативної групи «Легалайф-Україна» в Харкові Наталя Карагашова.

Що таке «дискримінація», «стигма» та «толерантність», хто відноситься до вразливих груп суспільства? – на ці та інші запитання шукали відповіді учасники заходів.

Було розглянуто низку практичних ситуацій, в яких працівникам поліції необхідно було знайти такий алгоритм дій, який би дозволив виконати свій службовий обов’язок, і при цьому не порушити права людини.

DSC05074

Заходи організовано БО «ЛЕГАЛАЙФ-УКРАЇНА» за фінансової підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в рамках Проєкту, що впроваджується  БО «100% ЖИТТЯ».

Георгій Кобзар