Warning: A non-numeric value encountered in /home/chuv/centrduma.org.ua/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Select Page

Кожного року в рамках проєкту «Долаючи розломи в громадах» БФ «Карітас Харків» проводить форум-театр. Це методика інтерактивної роботи, що спрямована на вирішення соціальних проблем. У формі діалогу учасники мають змогу поділитися тим, що важливо, отримати підтримку та знайти шляхи вирішення суперечливих питань.

Як сказав класик світової літератури: «Весь світ – театр, а люди в ньому – актори», тому 12 березня 2021 року учасники нашого заходу перетворилися на справжніх театральних діячів та провели своєрідну генеральну репетицію виходу зі складних конфліктних ситуацій та взаємодії в громадах.

Форум-театр провів харизматичний та професійний тренер – Юрий Чумак, голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА». Протягом 4 годин Юрію вдалося створити безпечний простір, у якому діяли свої правила, різнобічно розглядалися проблемні ситуації, а також кожен учасник мав змогу перевтілитися у будь-яку нову роль.

Ми щиро дякуємо нашому тренеру, а також учасникам, які знайшли час та змогу долучитися до нашого форум-театру. Сподіваємося, що кожен зміг віднайти ключ до висловлення й вирішення своїх прагнень та соціальних інтересів.

Карітас Харків