Warning: A non-numeric value encountered in /home/chuv/centrduma.org.ua/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Select Page

Приурочений до традиційного в нашій державі Всеукраїнського тижня права.

4 грудня 2017 року, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях відбувся показ кінострічки ХІV Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА, приурочений до традиційного в нашій державі Всеукраїнського тижня права, що здійснюється відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року №579-р. До показу була представлена кінострічка українського режисера Юлії Аппен «Між іншим». Фільм заснований на реальних історіях українських емігранток в Європі, які розповідають, чому вирішили змінити місце проживання, які мотиви ними керували та ін.

Показ був організований Громадською організацією «Центр правових та політичних досліджень «ДУМА», партнером Міжнародного фестивалю документальних фільмів про права людини Docudays UA на теренах Харківської області. Основною метою діяльності громадської організації є захист прав і свобод та задоволення політичних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів, сприяння проведенню досліджень суспільної думки, громадський моніторинг роботи органів влади та місцевого самоврядування.

http://kharkiv.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/n000295