Warning: A non-numeric value encountered in /home/chuv/centrduma.org.ua/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Select Page

9 червня у Харкові відбувся ярмарок громадських організацій «Галерея реформ», в якому взяла участь і Харківська обласна організація «Центр правових та політичних досліджень «ДУМА».

На Харківщині існує величезна кількість громадських організацій, але далеко не всі обізнані щодо їх активностей. Тому за ініціативи СМАРТ МЕДІА біля Харківського Національного академічного театру опери та балету було організовано «Галерею реформ», в ході якої всі охочі мали змогу дізнатись, чим займаються різні громадські організації, які цікаві події вони організовують та які мають досягнення й плани. Обговорювався стан реформ в Україні, культурно-мистецькі, освітні та інші проекти.

Представники Громадського центру «ДУМА» повідали про діяльність організації, зокрема, про партнерство з Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA https://www.facebook.com/DOCUDAYSinKHARKIV/, про громадську платформу «Тренінговий центр прав людини» https://www.facebook.com/HumanRightsTrainingCenter/, а також про громадську ініціативу «Чоловіки проти домашнього насильства» https://www.facebook.com/UkrainianMenAgainstDomesticViolence/.

Захід зібрав чимало зацікавлених людей та вийшов напрочуд файним.

61670924_436049523858023_8773583682725216256_n

Георгій Кобзар